image
image
image
Kineziológia - One Brain

image

One Brain

A kineziológia egyik ága. Holisztikus személyiség-, készség- és képességfejlesztő módszer, melynek segítségével helyreállítható a test energetikai egyensúlya. Oldja a múltbeli és jelenbeli negatív stresszeket, rossz gondolati beidegződéseket, negatív viselkedésmintákat, ami lehetővé teszi, hogy kiteljesedettebb életet éljünk.

Életünk során a bennünket ért pozitív és negatív élményeket agyunk egyaránt elraktározza. A pozitív történések, tapasztalások megerősítenek, míg a feldolgozatlan fájdalmas tapasztalatok, elfojtott rossz érzések, traumák hatására energiablokkok keletkeznek a szervezetben, melyek gátolják az energia szabad áramlását, emiatt érezzük rosszul magunkat, betegszünk meg vagy nem vagyunk képesek céljainkat megvalósítani. Az elraktározódott negatív stressz miatt nem vagyunk képesek másképp tekinteni problémáinkra, megítélni egy helyzetet vagy magunkat, hanem egy múltban átélt hasonló negatív élményre adott válasz alapján cselekszünk.

A One Brain (vagy másként 3 in 1 concepts, azaz 3 az 1-ben módszer) a negatív stressz által okozott energiablokkok okát tárja fel izomteszteléssel és szünteti meg azokat, így biztosítva a test a lélek és a tudat harmóniáját, a jobb és bal agyfélteke összehangolt működését és beindítva a test öngyógyító mechanizmusát.

Az izomtesztelés azon az egyszerű megfigyelésen alapul, hogy aszerint, hogy jó vagy rossz ingerek érik a szervezetet kétféle az izomválasz. Ha valakivel rossz hírt közlünk előtte megkérjük, hogy üljön le, mivel izmai elernyednek a rossz hír hallatán. Ez az izomtesztelésnél ugyanígy működik, vagyis ha nemleges a válasz, akkor a kar izmai elernyednek, igen válasz esetében pedig tartanak. Izmaink és agyunk összeköttetése révén lehívható az összes elraktározott információ, így kideríthető az összes probléma gyökere, ami ezáltal oldhatóvá válik. Innen a kineziológiai kezelés elnevezése is: oldás. Egy oldás általában nem több mint egy 1-1,5 óra. Ezalatt az idő alatt a kijelölt témára dolgozunk, vagyis felderítjük, hogy milyen hozzáállás, negatív élmény, rossz beidegződés, generációs ügy stb. akadályoz célod elérésében, majd átbeszéléssel és egyéb ún. korrekciókkal oldjuk ezeket, de mindehhez a kliens hajlandósága a változásra is szükséges, hiszen a döntéseket ő hozza.

image
image

Milyen probléma kezelésére jó a One Brain?

• Beszéd- és kommunikációs problémák, kapcsolatteremtési nehézségek

• Tanulási nehézségek: dyslexia, dysgráfia és diszfunkciók, hiperaktivitás

• Memória és koncentrációzavar

• Önértékelési problémák, fejfájás, migrén, depresszió, allergia, ekcéma

• Félelmek, szorongások, pánikrohamok, fóbiák, szenvedélybetegségek, tériszony, lámpaláz

• Nőgyógyászati problémák, szexuális zavarok.

• Emésztési zavar, elhízás, hajhullás
image
image

Ha kérdésed, kérésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot...


image